Brezplačna e-knjiga 11 skrivnosti srečnih parov
PRENESITE
Brezplačna e-knjiga 11 skrivnosti srečnih parov
PRENESITE

Splošni pogoji

Stran www.ljubezen.si in vse objavljene vsebine na tej strani so last podjetja WCC d.o.o. Vsebine se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in brez dovoljenja podjetja, se jih ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.

Podjetje si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.ljubezen.si.

 1. Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne strani ljubezen.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) + zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletno stran upravlja podjetje WCC d.o.o., Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana, matična številka: 8371946000, davčna številka: SI 41841727.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani ljubezen.si, pravice in obveznosti kupca, člana in spletne strani ter urejajo poslovni odnos med ljubezen.si in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

 1. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

 • Podatke podjetja (ime, sedež in številko registra)
 • Kontaktne podatke podjetja (email, telefon)
 • Bistvene lastnosti spletnih tečajev
 • Dostopnost tečajev oz. storitev (vsak tečaj oz. storitev, ki jo ponuja ljubezen.si bo kupcu dostopen v razumljivem roku)
 • Cene so jasno in nedvoumno določene
 • Način plačila in uveljavljanje storitve
 • Rok, v katerem je možno odstopiti od storitve in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen)
 • Pojasnilo postopka ob pritožbi
 1. Ponudba storitev

Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba spletnih tečajev ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Vse tečaje izvajajo strokovnjaki iz izbranih panog, za katere se tako strokovnjaki kot ponudnik zavezujejo, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Vsak član, ki je kupil tečaj, si lahko ogleda tečaj in ima tudi dostop do vseh posnetkov, ki so na voljo. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino tečaja, ki ga je kupil.

 1. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:

 • preko nakazila UPN na TRR
 • preko Paypala
 • s kreditno kartico
 • po povzetju

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

 1. Cene

Cene posameznega tečaja so objavljene na spletni strani. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

 1. Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte ali telefona.

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 1. Vračilo kupnine

V tridesetih dnevih od dneva nakupa imate čas, da pisno na email info@ljubezen.si zahtevate vračilo kupnine in zraven napišete svoje podatke za nakazilo vračila. Kupnina se vrne samo v primeru, če je bil pogledan celoten produkt (video tečaj, eknjiga…).

Po prejemu pritožbe vam v petih delovnih dnevih sporočimo sklep. V primeru odobritve boste v roku 5 delovnih dni od potrditve prejeli nakazano vračilo.

V primeru zahtevanja vračila denarja si pridržujemo pravico, da vas dodamo na blokirano listo za prihodnje nakupe v naši trgovini ali povezanih trgovinah v naši lasti.

 1. Poravnava obveznosti in neplačilo

V primeru neporavnave obveznosti s strani člana oziroma kupca, se mu lahko dodatno zaračunavajo stroški opomina in zamudne obresti, po veljavni zakonodaji.

Stranka je dolžna preveriti ali je prejela račun na elektronski pošti ter vseh mapah v elektronski pošti.

Dolžnost naročnika je tudi, da nas obvesti o morebitnih napakah na računu preko elektronske pošte omenjene na spletni strani.

Odgovornost naročnika je, da poplača svoje obveznosti za katere ima sklenjeno veljavno pogodbo.

 1. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.

 1. Varovanje podatkov

Spletna stran osebne podatke uporabnikov obdeluje na podlagi zakona in/ali na podlagi prostovoljne privolitve uporabnika.

Prav tako bo podatke o uporabnikih, ki jih zbira na podlagi zakona obdeloval v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in drugimi predpisi o obdelovanju osebnih podatkov za vse vrste obdelav in hranjenje podatkov.

Podjetje lahko preveri točnost posredovanih osebnih podatkov z vpogledom v osebni dokument ali drugo ustrezno javno listino posameznika, na katerega se nanašajo.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Naročnik, ki je pravna oseba, samostojni podjetnik ali druga organizacija, ki v svojem imenu sklene naročniško razmerje, dejanski uporabnik storitev pa je član take organizacija oz. storitve uporablja na podlagi pooblastila take organizacije, je dolžan ob sklenitvi naročniškega razmerja obvestiti vse posameznike, ki na podlagi takšne pogodbe med spletno stranjo in pravno osebo uporabljajo storitve o tem, za katere namene bodo ljubezen.si in njihovi pogodbeni obdelovalci obdelovali njihove osebne podatke.

Organizacija, ki je naročnik storitev, ki jih ponuja podjetje, zagotavlja vpogled v vsa privoljenja posameznikov, ki jih spletna stran potrebuje za obdelavo osebnih podatkov.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.

WCC, d.o.o., Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana, Davčna številka: SI41841727, Matična številka: 8371946000

Informacije za bančno nakazilo:

Podjetje: WCC d.o.o., Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana, Slovenia
IBAN:SI56 6100 0002 1273 417
BIC: HDELSI22
Banka: Delavska Hranilnica d.d.

Splošni pogoji so v uporabi od 1.9.2020

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram