Brezplačna e-knjiga 11 skrivnosti srečnih parov
PRENESITE
Brezplačna e-knjiga 11 skrivnosti srečnih parov
PRENESITE

Pozdravljeni, sem
dr. Veronika Podgoršek

Tista terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko terapijo, ki nikoli ne “špara jezika”.
Niti ko pogovor nanese na tako čustvene in zapletene teme, kot so zaljubljenost, ljubosumje, grajenje odnosov, polnih zvestobe in zaupanja, obujanje strasti in spolnosti v dolgoletnih zvezah, ali na prevaro in ločitev.
ZATO postavim na vsak ZAKAJ in vam tako pomagam, da se vidite v drugačni, novi luči.

Zato tudi bogata teoretska izhodišča zmeraj ilustriram s praktičnimi primeri, v katerih se lahko vsakdo najde, jih poljudno razume in uporabi povsem življenjsko.

15 let terapevtskih izkušenj, 3.000 terapevtskih obravnav in 10.000 ur terapij me je naučilo, da so odnosi naše bistvo in da nas spoznavanje in razumevanje sebe ter drugih vodita po poti raziskovanja in nam omogočata lepše, bolj izpolnjeno življenje. Toda ta pot ni nikoli enostavna in hitra ...

A najpomembnejše je, da si dovolimo rasti in se spreminjati. Ob tem pa postavljamo meje sebi in drugim.

Za to smo v največji meri odgovorni sami. S pomočjo drugih in z njihovo podporo pa je seveda vse to veliko lažje.
In prav to je tudi razlog, da so odnosi moje poslanstvo že iz dekliških let.
Za to smo v največji meri odgovorni sami. S pomočjo drugih in z njihovo podporo pa je seveda vse to veliko lažje.
In prav to je tudi razlog, da so odnosi moje poslanstvo že iz dekliških let.

Zato sem danes doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije, ki sem jo študirala na Univerzi v Ljubljani. Opravila sem tudi specializacijo iz Objekta relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu (International Psychotherapy Institut – IPI) v Washingtonu D.C., ZDA ter zaključila dodatno izobraževanje medpartnerske terapije na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu (IPI) v Washingtonu D.C., ZDA.

Terapevtsko delo sicer res opravljam po modelu relacijske družinske terapije, a pri tem uporabljam kombinacijo raznovrstnih tehnik in modelov.

Kot samostojna terapevtka sem bila dolga leta pod stalnim supervizorstvom dveh dolgoletnih profesorjev in psihoterapevtov iz New Yorka. Pogosto se udeležujem mednarodnih konferenc, strokovnih predavanj in delavnic na različnih fakultetah ter drugih institucijah v Sloveniji, na katerih tudi predavam.

Predvsem pa sem pisateljica, kolumnistka in predavateljica.
Objavila sem več kot 900 prispevkov, strokovnih predavanj, televizijskih ter radijskih oddaj in napisala štiri strokovne knjižne uspešnice.

NEZVESTOBA ter NEZVESTOBA IN KLINIČNA PRAKSA sta bili prodani v več kot 10.000 izvodih in sta med najbolj izposojanimi priročniki v knjižnicah. Enako velja za LJUBEZEN NA TERAPIJI − VODNIK DO SREČNEGA PARTNERSTVA in LJUBEZEN PO LJUBEZNI.

Z zadnjo, ki ima naslov MOJE ŽIVLJENJE − MOJA KNJIGA in je nekakšen »delovni zvezek«, pa sem vas želela še dodatno spodbuditi, da se bolje spoznate in ugotovite, kakšni vzorci vas vodijo, potem pa stvari vzamete v roke.

Sprejmete odločitve in spremenite življenje na bolje.
Ker si vsakdo zasluži srečno partnerstvo in ga lahko ima − ko se zanj odloči!

Kot mama šti­rih nadobudnežev družino vedno postavljam na prvo mes­to. Živimo v Domžalah, kjer od leta 2006 deluje moj Psihoterapevtski Inštitut – PTI.

Vsem, ki si želite ljubečih partnerskih odnosov, pa je namenjen tudi spletni portal ljubezen.si.

Kaj so temelji srečne zveze?
Kako rešiti konflikte s partnerjem?
Kako najti več kakovostnega časa za vaju?
Zakaj je v dolgoletnih zvezah pogosto vedno manj strasti in spolnosti?
Kako rešiti ponavljajoče se težave v zvezi?
Je smiselno ostati s partnerjem ali se je bolje raziti?
Kaj storiti po ločitvi ali ob nezvestobi?
Zgoraj so našteta le nekatera izmed vprašanj, na katera vam bom odgovorila jasno in konkretno ter vam pokazala, kako lahko tudi vi zgradite odnos, poln iskrenosti, spoštovanja, zaupanja in lepih skupnih trenutkov.

Brezplačna e-knjiga!

In če ste se spraševali, zakaj nekaterim parom uspe in drugim ne, kaj je tisto, po čemer se med seboj razlikujejo ljubeči in nesrečni pari ...
… vam moji brezplačni e-knjigi razkrijeta kar 11 skrivnosti srečnih parov.
Zato ...

[activecampaign form=7]
Vsak namreč piše svojo knjigo življenja ...

Zato naj bo vaše življenje polno in predvsem lepo ter kakovostno.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram